BingoBink

Hou jij wel van een spelletje bingo en ben je bovendien homoseksueel? Dan is BingoBink de site van je dromen! Bij BingoBink kan je gezellig en ongedwongen bingo spelen met als pluspunt dat u in contact kan komen met andere leuke homo’s via onze chat, die je privé beter kan leren kennen door hen toe te voegen als vriend!

Account aanmaken

Een account openen is volledig gratis, meer zelfs, elke nieuwe gebruiker heeft recht op een gratis welkomstbonus van maar liefst 5 euro! Zo kan je de site eerst wat leren kennen zonder dat je meteen geld moet spenderen. Van zodra je deze bonus ontvangt, kan je alle faciliteiten van BingoBink gebruiken en word je gezien als volwaardig lid van onze speciale gemeenschap!

Andere bonussen

Dit is echter niet de enige bonus die we je toekennen, je saldo zal na je eerste storting de grootte van 200% je storting bedragen! Ook krijg je wekelijks een code voor een bonus die kan variëren van 50-100% op je storting. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, krijg je van elke week een mail met een gratis bonuscode ter waarde van 2 euro!

Saldo en bonustegoed

Belangrijk is dat we het onderscheid maken tussen enerzijds het saldo (een bedrag dat kan uitbetaald worden) en anderzijds het bonustegoed (een bedrag dat niet uitbetaald kan worden). De regel bij het bonustegoed bij je welkomstbonus (5 euro) is dat je dit bedraag 10 keer moet inzetten. Als het bonustegoed echter komt bovenop een storting, moet je dit bedrag slechts 6 keer inzetten.

BingoBink en de homogemeenschap

BingoBink is eigenlijk een samenvloeiing van een bingoaanbieder die reeds enige naam en faam had opgebouwd met onder andere Bingocams en ShinyBingo aan de ene kant, en de organisatie GayGroup die bekend zijn omwille van datingsites en Gay.net aan de andere kant. Een voordeel hiervan is dat deze website speciaal gecreëerd is voor jou en het doelpubliek waar jij je in bevindt, dus aarzel niet en word nu lid van dit fantastisch initiatief!