Bingolot

Om een leuk en uitdagend bingospel te spelen, hoef je niet altijd de deur uit om naar een bingozaaltje te gaan. Dat is natuurlijk ook leuk, maar met Bingolot kun je gewoon in je eigen huis, online met meerdere spelers tegelijk genieten van het bingospel. En dat niet alleen: er zijn ook nog eens mooie prijzen mee te verdienen!

Bingolot, de site voor gratis bingo
bingolot logoDe laatste jaren is Bingolot uitgegroeid tot de meest populaire vorm van online bingo. Er zijn meer dan veertig bingokamers,’rooms’ beschikbaar, waar honderden bingofans tegelijk hun favoriete spel spelen. Waarom zou je niet meedoen met bingolot, geniet van de fascinerende spelvorm. Als extraatje: via chatboxen kun je meteen rechtstreeks contact hebben met je vrienden of kennissen in het spel. Leuk online bingo spelen vanuit je huis en toch in contact met anderen. Bingolot combineert het beste van verschillende werelden.

Deelname

Het is al mogelijk om gratis met Bingolot mee te spelen in een van de gratis bingo kamers, die op bepaalde tijden open zijn. Uiteraard gaat het dan om kleinere prijzen. Maar je kunt ook bingokaarten kopen, die kans geven op grotere prijzen. Kaarten voor de verschillende bingokamers variëren in prijs. Je kunt al meedoen met kaarten tussen de 5 en 50 cent. Per ronde kun je met niet meer dan tien kaarten meedoen, zodat je inzet overzichtelijk blijft.

Kaarten

Op een bingokaart staan 24 nummers en een lege ruimte in een grid van 5 bij 5 vakjes. Op de kaart staan getallen van 1 tot en met 75. Zodra een typisch bingo-patroon is gevuld wordt er gescoord. Bijvoorbeeld een verticale, horizontale of diagonale lijn. Er zijn zo heel wat verschillende patronen waar op gespeeld kan worden. Met 75 getallen zijn er heel wat verschillende kaarten mogelijk. Toch kan het voorkomen, dat twee of meer spelers precies op één getal wachten, dat hun winnende combinatie vol maakt. Met meerdere winnaars wordt de prijs uiteraard gedeeld.

bingokaarten kopen

Bonuspot

bingoprijzen en bonuspot bij bingolotAfhankelijk van het aantal verkochte kaarten, kan er in een spel een speciale bonusronde zijn. Een bonusronde is alleen voor spelers, die op dat moment in de bingokamer aan spelen zijn, nieuwe deelnemers voor deze kamer moeten wachten tot de bonusronde is gespeeld.

Spelplezier

Een speelronde duurt zes minuten, dat is inclusief de tijd waarin de kaarten verkocht worden. De spelduur is dus te overzien. Dat maakt Bingolot een eenvoudig en laagdrempelig spel, waaraan je veel plezier kunt beleven. En misschien win je ook nog wel een mooie prijs!