Flabingo

Flabingo is nog een wat nieuwere aanbieder op de bingo markt. Niet dat ze nog niet lang bestaan, maar in verhouding met gemiddelde van de bingo aanbieders is deze aanbieder nog vrij jong. Wat natuurlijk zijn voordelen kent, want het is er nog veel persoonlijker en je kunt nog een beetje rustig van het kienspel genieten. Hierdoor heb je dus alle rust en tijd om eens te kijken of dit kienspel ook wat voor jou is en of jij hier ook bingo voor geld wil gaan spelen of dat je er voor kiest om niet verder te gaan spelen.

Gratis bingo

Bij Flabingo krijg je bij aanmelding een gratis bingo bonus van 3 euro. Hiervoor hoef je niets extra te doen, maar enkel de aanmelding voltooien. Zo kan je dus met de eerste 3 euro die je krijgt het bingospel eens gezellig uitproberen en zit je daarnaast ook nog eens nergens aan vast ook. Mocht het je dus niet bevallen om op de internet bingo te gaan spelen van Flabingo dan kan je er altijd voor kiezen om niet verder te gaan spelen. Proberen is dus altijd gratis en vrijblijvend en dat is ook het leuke van de online bingo spellen, want vrijwel iedereen bied je deze mogelijkheid aan. Zo kan je dus eerst de tijd en ruimte nemen om te kijken bij welk bingospel jij voor echt geld wil gaan spelen en hoef je niet gelijk een keuze te maken. Spellen verschillen namelijk van elkaar en bij de een is het minder druk als bij het andere spel. Daarom is het zeker de moeite waard om je eens bij deze website aan te melden en om te kijken hoe daar het bingo spelen is en of dit voor jou wellicht de perfecte aanbieder is.

Met mobiel opwaarderen

Bij Flabingo is het ook mogelijk om je speeltegoed met je mobiel of telefoon op te waarderen. Zeker voor de kleinere spelers is deze optie een fijne en aangenaam iets, want je kunt hierdoor makkelijk en snel het bingo voor geld spelen beginnen zonder al teveel moeite te doen. Wel met nadruk op kleine spelers, want je waardeert je speeltegoed met deze mobiele betaling optie wel met kleinere bedragen op. Per belletje gaat je tegoed namelijk maar met 1,30 euro op en dat is zeker voor grotere spelers een te grote moeite. Daarom kiezen de grotere spelers welke het online spel van deze aanbieder voor echt geld spelen vaak voor een online betalingsmogelijkheid. Hiermee kan je, zoals je hier boven vast wel gelezen hebt, met grotere bedragen opwaarderen en hoef je niet zo lang met de stortingen bezig te zijn. Na de storting kan je een ruime tijd doorspelen en hoef je niet gelijk weer op te waarderen wanneer je een paar slechte bingo rondes achterelkaar treft.

Maar ook voor de twijfelaars is het ook een prima optie. Mocht je dus nog niet zeker zijn of Flabingo wel de aanbieder is waar je voor echt geld wil gaan spelen dan is het ter overweging waard om even een belletje te doen met je mobiel. Zo is je speel tegoed met 1,30 euro opgewaardeerd en kan je weer even verder spelen. Mocht je wel voor echt geld gaan spelen dan kan je het beste beginnen met een storting, want hierop krijg je ook nog eens een bingo bonus zoals je hier boven wellicht al gelezen had. Je krijgt namelijk op je eerste storting met een minimum waarde van 10 euro een bonus welke je gestorte bedrag verdubbeld. Met een storting van 20 euro kan je het spelen van de internet bingo dus al beginnen met 40 euro. Deze bonus kent overigens een maximum van 100 euro. Wanneer je dus 100 euro of hoger stort dan is de maximum te verkrijgen bonus 100 euro bovenop het door jou gestorte bedrag tijdens je eerste storting.