Jogobingo

Jogobingo.com is een gokwebsite waar je online bingo kunt spelen. De spellen worden aangeboden door Simbat Entertainment. Het is mogelijk om als gastgebruiker een kijkje te nemen bij de verschillende bingospellen, maar om mee te spelen is een account vereist.

Verschillende speelkamers

Jogobingo heeft veel verschillende speelkamers waar tegelijkertijd gespeeld wordt. De kamers verschillen in de kosten van een bingokaart, de grootte van de winst, het maximum aantal spelers per kamer en het maximaal aantal bingokaarten dat je tegelijk kunt kopen. Het maximum aantal spelers is lager bij kamers met duurdere bingokaarten. De duurste kaarten kosten 50 eurocent per kaart, deze kamers hebben een capaciteit van 20 spelers. De andere kamers hebben bingokaarten voor 25, 10 en 5 eurocent per kaart.

Bonusrondes

Naast uitbetaling bij een ingevulde rij, patroon of volle kaart, heeft Jogobingo ook bonusrondes met een extra pot. Bonusrondes vinden plaats wanneer in een kamer een bepaald aantal kaarten is verkocht. In deze rondes win je 17,50 euro extra bij een bingo en 7,50 euro extra bij een patroon. Bij de start van een ronde wordt aangekondigd dat een bonusronde gespeeld wordt en is er extra tijd om kaarten te kopen. Alleen spelers die voor de aankondiging al in de kamer waren, kunnen in deze ronde meespelen.

Spelen voor geld

Om voor geld te kunnen spelen is het nodig om je account op te laden met credits. Dit kan via de knop ‘Play for real’ in het Cashiermenu van het spel. De bedragen die gewonnen worden tijdens de bingo kun je vanaf 50 euro uit laten betalen door middel van een bank- of giro-overschrijving.

Gratis spelen

Tevens is het mogelijk om bingo te spelen zonder geldinleg. Jogobingo heeft drie gratis kamers, waarvan twee openingstijden hanteren. Ondanks het feit dat de bingokaarten in deze kamers gratis zijn, vallen er wel degelijk geldprijzen te winnen. Het gaat hierbij echter om kleine bedragen en er kan maar met twee kaarten tegelijkertijd gespeeld worden. De gewonnen prijzen kunnen worden gebruikt om bingokaarten te kopen in andere kamers of kunnen bij bedragen hoger dan 50 euro worden uitgekeerd.