TrendieBingo

trendiebingo win in stijlTrendieBingo.com is de hippe bingosite waar je behalve de diverse bingospellen ook casinospellen als roulette, speelautomaten en kraskaarten vindt. Maar de echte bingoliefhebber gaat natuurlijk naar deze frisse, trendy bingosite om samen met anderen online te bingoën voor mooie geldprijzen en gezellig met elkaar te kletsen in de diverse chatrooms.

Gratis speeltegoed

gratis speeltegoed bij trendiebingoAls je een account aanmaakt op TrendieBingo.com, ontvang je direct € 5 speeltegoed waarmee je de bingospellen kunt uitproberen; je hoeft dus niet eerst zelf een storting te doen. Als je voor het eerst geld stort, ontvang je daarbovenop bovendien een bonus van maar liefst 200% waarmee je direct kunt spelen. Stort je bijvoorbeeld € 50, dan ontvang je daar dus € 100 extra bij, zodat je meteen € 150 te besteden hebt voor de bingospellen.

Bonussen

bonussen bij trendiebingoDat is nog niet alles, want de leden ontvangen regelmatig bonuscodes via de e-mail voor een gratis bingotegoed en stortingsbonussen, waarmee je een extra bonus van 50, 70, of 100% bovenop het bedrag krijgt dat je in je account hebt gestort. Een mooi extraatje om mee te kunnen spelen. Verder heeft TrendieBingo een loyaliteitsprogramma waarmee je zogeheten ‘experience points’ (XP’s) kan verdienen.

loyaliteitsprogramma van trendiebingo

Loyaliteitsprogramma

Voor iedere euro die je besteedt aan bingo, krijg je 1 XP. Hoe meer XP’s je hebt, hoe meer beloningen je kunt verdienen. En bij iedere van de 90 levels die je voltooit, krijg je Gold Coins, die je in de hippe bingoshop kunt inruilen voor bonussen. Zo blijf je aan het spelen!

Opwaarderen

Kom je op TrendieBingo bingoën voor geld? Dan is opwaarderen heel eenvoudig. Je hebt direct bingotegoed als je geld in je account stort. Wanneer je geld stort dan ook in aanmerking komt voor de extra stortingsbonus. Zo kan je flinke bonussen binnen slepen, zodat je volop van het online bingospel kan genieten.

Soorten bingo

Je kunt op deze hipste van alle bingosites meerdere bingokamers bezoeken. In de gewone bingokamers is je vijfde bingokaart gratis en er is een hoofdjackpot te winnen. In de gratis bingokamers kan je kleine geldprijzen winnen en dan zijn er nog de evenementenkamers. Hiertoe behoren ook de jackpotkamers, die een aantal ronden open zijn en waar er gegarandeerd minstens één jackpot uit gaat.

Aan de slag

Kom je ook lekker spelen? Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je de bingospellen meteen uitproberen met de € 5 gratis speeltegoed die je ontvangt. Als je ingelogd bent, kun je kiezen voor kienen met 90 ballen, of je kunt bingoën met 75 ballen. Hiermee kan je per ronde maar liefst vijf bingoprijzen winnen. Verder zijn met patroonbingo iedere ronde drie prijzen te winnen. Leuk dat je meedoet!